De Backer Haarden

Spetterende najaarsacties bij De Backer Haarden

Bij De Backer Haarden geniet je dit najaar van spetterende najaarsacties n.a.v. de opening van de 'gloed'nieuwe showroom. Zo krijg je een gratis buitenhaard cadeau! *Voorwaarden in de winkel

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

Openingsuren

maandag tem vrijdag: 10u- 18u
zaterdag: 10u - 13u
zondag gesloten
Late Night Opening (tot 22u): Elke laatste do. v/d maand (niet in april, mei, juni, juli & augustus)

Merken

M-Design - Stûv - Faber - Flam - Jidé - Kalfire - Metalfire - Vero Design - Hoxter - BIO-O

Bedrijfsreportage

De Backer Haarden … Your fire, our passion

Kriebelt het om de gezellige warmte van een haard in huis te halen? Bij De Backer Haarden vindt u een uitgebreid aanbod aan stijlen. Een aantal haarden waaronder heel wat pareltjes kunnen zelfs bezichtigd worden in de showroom waar een gepassioneerd, dynamisch team iedereen even spontaan verwelkomt. De slogan luidt immers niet voor niets ‘Your fire, our passion’.

De Backer Haarden biedt mogelijkheden voor elk interieurtype. Houdt u van een strak interieur dan vindt u in de minimalistische of moderne stijl zeker uw ding. Bij minimalisme draait alles rond de kracht van eenvoud en de nadruk gelegd wordt op het puur abstracte en strakke lijnenspel. Bij de moderne stijl gaat het om gestroomlijnde oppervlaktes. Het geheel blijft strak maar er is hier ruimte voor een persoonlijke touch. Houdt u eerder van klassevol retro of van een schouw die balans en rust uitstraalt dan kunnen de schouwen binnen de klassieke of tijdloze stijl u zeker bekoren. Dankzij deze verschillende stijlen vindt iedereen gegarandeerd iets dat past bij de eigen smaak.

Onze activiteiten

Vrijdag 18 oktober 2019 - zondag 20 oktober 2019

Opendeurweekend bij De Backer Haarden

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober is het opendeurweekend bij De Backer Haarden!
Zegt de gezellige warmte van een haard je wel iets? Kom eens langs in de 'gloed'nieuwe showroom aan de Mechelstesteenweg en laat je betoveren door de gezellige gloed van het vuur. Kies je dit najaar bovendien voor de pure gezelligheid van een haard en plaats je je bestelling in de maand oktober? Dan heeft De Backer Haarden een warme verrassing voor jou. Bij aankoop van een haard(project) krijg je er immers een buitenhaard cadeau (*actievoorwaarden op www.dbhaarden.be)

Leuk om weten ... op zondag 20 oktober is ook Oranjetours te gast bij De Backer Haarden. In de coworking space stellen ze hun unieke expeditiecruises naar de Zuid- en de Noordpool voor en ook hun groepsreis naar Groenland, een onvergetelijke cruise naar het hoge noorden. In de namiddag zullen ook Vlaams poolreiziger Dixie Dansercoer en maritiem fotograaf Mike Louagie er zijn om u te inspireren met hun verhalen en prachtige foto's.
 

Locatie

De Backer Haarden - Heist-op-den-Berg

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier