Nieuws uit de regio

10-11-2020 - Heist-op-den-Berg

Winterwandeling met een griezelkantje

Wandelen is één van de weinige activiteiten die in deze lockdownperiode nog mogelijk zijn. Omdat het Averegtenbos soms al té druk bezocht wordt, heeft KWB Heist rond de Heistse berg een wandeling uitgestippeld met een extra accentje: Door middel van een QR-code op 7 borden langsheen het traject kan je nog een griezelig verhaal meemaken, zelfs in 2 verschillende versies, voor -10 en +10-jarigen.

“Als je deze wandeling doet met je eigen bubbel is deze activiteit volledig corona-proof”, vertelt initiatiefnemer René Dom van de Heistse KWB die met zijn vereniging al heel wat evenementen in het water heeft zien vallen. “Het enige wat je nodig hebt is een smartphone die QR-codes leest. Het eerste bord vind je aan het Hof van Riemen aan de Orshagenstraat 11 met ruime parkeerplaatsen. Daar kan je ook de routebeschrijving downloaden. Die brengt je over een afstand van ongeveer 5 km langsheen de meeste pittoreske trage wegen op en rond de Heistse berg tot zelfs in het ‘strontstraatje’. Onderweg krijg je op 7 verschillende plaatsen een deel van het griezelverhaal in 2 versies: voor kleine kinderen en voor hen die al wat meer griezel kunnen verdragen”.  De borden blijven zeker staan tot 15 december en wie niet zo handig is met de smartphone of gewoon het centrum van Heist op een andere manier wil ontdekken, kan de routebeschrijving en het plannetje ook aanvragen via mail bij rene.dom@skynet.be

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

NoƩmie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier