Nieuws uit de regio

30-04-2020 - Hulshout

Ook 10 euro voor elke Hulshoutenaar

Net als de gemeente Putte gaat  ook Hulshout gemeentelijke cadeaubonnen van 10 euro uitdelen, te besteden bij de lokale Hulshoutse handelaars. Op die manier wil het gemeentebestuur de handelaars van de gemeente ondersteunen.

Binnenkort valt bij iedere inwoner de cadeaubon van 10 euro in de brievenbus. “Op deze manier willen we onze lokale handelaars extra steunen in deze moeilijke periode én bedanken wij onze inwoners voor hun inzet tijdens de coronacrisis”, aldus Elien Bergmans, schepen van Lokale Economie. “We zijn er nog niet, maar we slaan ons er samen door”.

Ook veel lokale handelaars van Hulshout hebben het zwaar wegens een verplichte tijdelijke sluiting. Om hen een hart onder de riem te steken, besloot het gemeentebestuur op maandag 27 april 2020 om alle inwoners van Hulshout een cadeaubon te geven  Iedere inwoner, ongeacht de leeftijd.

Bergmans is opgetogen over de beslissing: “Dit is een geweldige manier om onze handelaars een boost te geven als zij weer mogen openen. Met dit initiatief wordt er in één keer €105 000 extra in onze lokale economie gestoken. We zijn onze inwoners en handelaars dankbaar voor hun inzet en medewerking in de afgelopen periode, dus zij verdienen in onze ogen zeker iets extra.”

Bij de cadeaubonnen zal men een lijst vinden met alle deelnemende handelaars. Dit zijn winkels, bedrijven, uitbaters, … waar hiervoor al met een standaard Hulshoutse cadeaubon betaald kon worden. Voor Het gemeentebestuur zal ook actief een oproep doen aan handelaars die nu nog niet deelnemen om ook te participeren en via deze weg gesteund te worden.

Naast deze investering worden voor alle personeelsleden van de Hulshoutse scholen mondmaskers voorzien, omdat zij verplicht zijn om deze te dragen. Ook werd er beslist om voor alle inwoners van 12 jaar en ouder een mondmasker te bestellen. Zowel de cadeaubonnen als de mondmaskers zullen via een huis-aan-huisbedeling bij de mensen terechtkomen.

 

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier